Studio Farris

Stable won in Architizer A+Awards!

Duboisstraat 43 / 11
2060 Antwerp, Belgium

studio@studiofarris.com
+32 3 237 64 18
visit us on facebook

Jobs

PROJECTS

BACK TO OVERVIEW ←

Single-family house in Humbeek

March 2019

Interaction between the canal and the house was the focal point of the design of this single-family home. We decided to demolish the existing house and let the new house occupy the entire plot. At the front, the new volume follows the template of the adjoining house. At the back we maintain the maximum height and we provide a place for the garden. An introverted facade on the ground floor gives access to a courtyard garden that functions as a filter between the street and the home. On the first floor, the terrace provides a filter, simultaneously offering a beautiful view of the canal. Sliding glass sections guarantee a relationship between the canal and the living space.


BACK TO OVERVIEW ←
(!) Nothing found with the selected tags
LOAD MORE PROJECTS BACK TO SELECTION
SHOW ALL ↓

Iconic Awards 2016 winner


November 2nd, 2016

WAF 2016 Finalist


July 5th, 2016

Winery Centre Hageland


September 4th, 2013

Winery Visitor Centre


May 23rd, 2013

Radiohuis open to visitors !


October 1st, 2012

Radiohuis opening!


June 2nd, 2012